Home > Nieuws > Nationale Actiedag voor Beirut Voorleesmarathon

Nationale Actiedag voor Beirut Voorleesmarathon

13 augustus 2020
Nationale Actiedag voor Beirut Voorleesmarathon

Een week geleden vond er een heftige ramp plaats in Beirut, Libanon. Het team van de Gooise Daltonschool zijn hier erg door geschrokken en leven mee met de inwoners van Libanon. Als team willen zij hun steentje bijdragen en helpen om de stad weer op te bouwen en de inwoners van noodhulp te voorzien.

Dat doen zij aanstaande vrijdag 14 augustus op de Nationale Actiedag voor Beirut. Zij organiseren een voorleesmarathon van maar liefst 555 minuten. De voorleesmarathon is te volgen via een Livestream op YouTube, via het kanaal van De Gooise Daltonschool.
Link naar de livestream.

Van 8:45 tot 18:00 uur zullen verschillende collega’s voorlezen uit hun favoriete boeken (Harry Potter, korte verhalen van Pinkeltje, prentenboeken, Mees Kees en nog veeel meer!). Het zou natuurlijk geweldig zijn als u deze  actie wilt steunen. Dat kan door geld te doneren via de volgende pagina: https://www.gofundme.com/f/de-gooise-daltonschool-leest-voor-beirut.

Het ingezamelde bedrag wordt vervolgens in de loop van volgende week overgemaakt naar Giro 555.

Aan iedereen de vraag om dit bericht zoveel mogelijk te delen, zodat zij zoveel mogelijk kunnen betekenen voor de inwoners. Namens het team van De Gooise Daltonschool, alvast bedankt!

LINK NAAR LIVESTREAM

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent