Home > Nieuws > Nieuw jaar, nieuwe website!!

Nieuw jaar, nieuwe website!!

3 januari 2019
Nieuw jaar, nieuwe website!!

Voor wat betreft de communicatie van de Stichting Hilversumse Meent stond 2018 in het teken van vernieuwing: kleurige posters kondigen iedere maand alle activiteiten aan, het logo werd vernieuwd, het wijkblad ging van ‘het groene blaadje’ naar een prachtige uitvoering in kleur en er werd achter de schermen ontzettend hard gewerkt aan een nieuwe website. En het resultaat mag er zijn!

Natuurlijk heeft de website een nieuw, eigentijds jasje gekregen. Uiteraard is op de site alle informatie te vinden over onze wijk en de activiteiten die in en rondom de Meent plaatsvinden. Eigenlijk zoals u al gewend was, maar dan makkelijker te vinden.

Nieuw is dat iedereen via een contactformulier een bericht voor de website kan indienen. Dat kan een nieuwsbericht zijn of een bericht over een evenement waar Meentbewoners welkom zijn. Zo kunnen we samen de informatie actueel houden en zorgen dat onze buurtgenoten op de hoogte blijven van alles dat er speelt en te doen is.

Ook nieuw is dat u uw ideeën voor de Meent direct kunt doorgeven, een soort ideeënbus dus, waar u al uw suggesties kwijt kunt. Want alleen samen kunnen we onze wijk nóg mooier maken dan hij is.

Klik eens door de nieuwe site heen en laat het ons vooral weten als u informatie mist of als u iets te vermelden hebt!

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent