Home > Nieuws > Niks zo veranderlijk als het weer

Niks zo veranderlijk als het weer

1 november 2022

Het is nog volop herfst, maar wat het weer gaat doen is altijd een verrassing. Wordt het regenachtig, fris maar zonnig of toch een vroege winter?

De kastanjes zijn allemaal gevallen en als ze geen spin of ander knutselwerk zijn geworden, zijn ze inmiddels platgereden. Aan veel bomen hangen gelukkig nog wel wat blaadjes, in alle kleuren van de herfst. En dat kleurrijke schouwspel kan voor velen niet lang genoeg duren.

Maar een goede storm en de bomen zijn grotendeels kaal. Dan begint het al een beetje te kriebelen. Nee, de woorden “it giet oan” zullen voorlopig niet vallen. Maar een beetje sneeuw? Dat is toch ook best leuk? Lekker sneeuwballen gooien, sleeën van de heuvel in de groengordel.

Wat het weer gaat doen is niet te voorspellen. Wat jij gaat doen, dat bepaal je helemaal zelf!  Dus wat wordt het? Ga je deze maand naar een melancholisch optreden, een ouderwets lekkere maaltijd in de Kruisdam? Met zijn allen naar de Bijna Weekend Borrel?

Of als je wat jonger bent naar Web035? Relaxed poolen of een potje tafeltennis? Je bent van harte welkom zoals je verderop in dit blad kunt lezen. Ben je nog een stukje jonger? Dan is de kans groot dat niet jijzelf dit leest, maar je ouders. En dat die je zeker zullen meenemen naar een van de locaties die Sinterklaas aandoet op 19 november! Dan merk je dat de tijd opeens wel heel snel gaat. Gelukkig is hier in elk seizoen meer dan genoeg te doen!

Meer lezen wat er allemaal te beleven is in onze mooie wijk? Lees de november editie van het wijkblad Je Meent Het.

LEES DE NOVEMBER EDITIE

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent