Home > Nieuws > Openingstijden de Kruisdam van 1 juni - 1 septe...

Openingstijden de Kruisdam van 1 juni - 1 september

24 mei 2023
Openingstijden de Kruisdam van 1 juni - 1 september

Het wijkcentrum de Kruisdam is dit jaar 52 weken lang geopend. Tijdens de zomerperiode is het doorgaans rustiger wat betreft activiteiten en evenementen die georganiseerd worden. Daarom hanteren wij aangepaste openingstijden, op basis van de vraag.

Vanaf 1 juni 2023 tot 1 september 2023 zal er 's ochtends, van 9:00 uur tot 13:00 uur, een functioneel beheerder/sociaal verbinder aanwezig zijn om gasten te verwelkomen. In de ochtend- en middaguren kunnen clubs vrij gebruikmaken van de faciliteiten van de Kruisdam, op voorwaarde dat de activiteitenbegeleider een eigen sleutel heeft om af te sluiten. Dit geldt ook voor doorlopende activiteiten zoals 't Praathuis en de Buurtsportcoach.

Voor huiswerkbegeleiding door Versa Welzijn en andere vooraf besproken activiteiten, waarbij de activiteitenbegeleider geen eigen sleutel heeft, zal de functioneel beheerder/sociaal verbinder verantwoordelijk zijn voor het openen en sluiten van de Kruisdam.

In de avonduren kunnen alleen clubs gebruikmaken van de faciliteiten van de Kruisdam als de activiteitenbegeleider een eigen sleutel heeft. Hier is een schema voor opgesteld:

  • Op dinsdagochtend, donderdagochtend en vrijdagochtend zal mevrouw Z. Kesab functioneel beheer/sociaal verbinder zijn voor 12 uur.
  • Op de andere dagen zal de heer M. van Houten functioneel beheerder/sociaal verbinder zijn voor 20 uur, evenals bij vooraf besproken incidentele activiteiten in de avonduren.
  • Tijdens vakanties zullen zij elkaar waarnemen en taken overnemen.
Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent