Home > Nieuws > Oude Mannen Gym

Oude Mannen Gym

14 september 2021
Oude Mannen Gym

Ik denk dat ik nu een kleine 2 jaar deelneem aan de oude mannen gym, of charmanter, het 'old gent's gym'. Elke woensdag ochtend van 10 tot 11 uur, 's zomers buiten (bij BFC) en 's winters in de sporthal. Vanochtend hebben wij de laatste zomer sessie bij BFC afgewerkt met de 'harde kern'.

Ik denk dat ik namens alle deelnemers kan zeggen dat wij onder de bezielende leiding van Dirk-Jan uitdagend bezig zijn en veel plezier hebben met elkaar en oh ja, hij (Dirk-Jan) houdt ons ook goed in de gaten.

Hierbij een foto van de harde kern incluis Dirk-Jan, de trainer/begeleider. Natuurlijk horen er nog een paar mannen tot de harde kern maar die waren net even op Ameland of zo, ook plezierig.

Al met al een prima, ont- en inspannende activiteit waar ik in ieder geval ook nog baat bij heb (buikspieroefeningen, arghhh, maar het gaat steeds beter :-))

Er zijn nog plaatsen vrij.  Geïnteresseerden kunnen zich op woensdag ochtend  vanaf 10 uur melden in de sporthal en/of onze trainer/ begeleider Dirk Jan bellen, 06-10274830

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent