Home > Nieuws > Puck Zijlstra neemt afscheid van het bestuur

Puck Zijlstra neemt afscheid van het bestuur

31 juli 2020
Puck Zijlstra neemt afscheid van het bestuur

Per 1 juli 2020 is Puck Zijlstra teruggetreden als voorzitter van Stichting Hilversumse Meent. Puck heeft de voorzittersrol anderhalf jaar lang met veel plezier ingevuld. Wij vinden het dan ook erg jammer dat zij dit besluit heeft genomen, maar we zijn Puck tegelijkertijd dankbaar voor haar enthousiaste en gedreven inzet voor de stichting.

Freerk Teunissen is in de bestuursvergadering unaniem benoemd tot nieuwe voorzitter. Hij zal deze rol met energie een nieuwe invulling geven. In het kader van haar aftreden heeft Puck nog een dankwoord gericht aan alle vrijwilligers en betrokkenen bij de Stichting Hilversumse Meent.

Het bestuur van Stichting Hilversumse Meent

Beste allen,

Ik weet het ... anderhalf jaar is niet lang ... Maar toch heb ik het besluit genomen te stoppen met het voorzitterschap van het bestuur van Stichting Hilversumse Meent. Bij het aantreden van het nieuwe bestuur was afgesproken dat aftreden van bestuursleden geleidelijk zou gaan. Dat wil zeggen, niet het hele bestuur tegelijk weg. Ik ben nu de eerste die plaats maakt voor een jongere vrijwilliger.

Het was een mooie en interessante tijd voor mij. Dank voor het vertrouwen dat ik heb gekregen van het bestuur en daardoor van de bewoners van de Hilversumse Meent. Er gebeurt veel, dankzij al die vrijwilligers. Heel mooi om dat te hebben ervaren.

Tot ziens, in de Meent of daarbuiten!

Gegroet, Puck Zijlstra

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent