Home > Nieuws > Schrijf je in voor de 2e PubQuiz in de Kruisdam...

Schrijf je in voor de 2e PubQuiz in de Kruisdam en daag jezelf uit!

8 april 2023
Schrijf je in voor de 2e PubQuiz in de Kruisdam en daag jezelf uit!

Natuurlijk is het altijd leuk om met vrienden of familie een avondje uit te gaan, maar wat als je nou eens iets anders wilt doen op vrijdagavond dan op de bank hangen? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou: de PubQuiz!
In wijkcentrum de Kruisdam organiseren we elke zes tot zeven weken een gezellige quizavond, waarbij je samen met je team je kennis kunt testen en ook nog eens kans maakt op leuke prijzen.

Vorige maand hebben we onze eerste PubQuiz georganiseerd in het wijkcentrum de Kruisdam. Het was een fantastische avond waarin het wijkcentrum was omgetoverd in een gezellige kroeg en we hebben veel enthousiaste deelnemers mogen verwelkomen.

Vanwege dit succes nodigen we je graag uit voor de tweede editie van onze PubQuiz, welke zal plaatsvinden op vrijdag 21 april. Ook deze avond zullen we weer ons best doen om er een gezellige en uitdagende quiz van te maken, waarin teams hun kennis kunnen tonen en de gezelligheid kunnen beleven met vrienden of familie.

De bar is geopend vanaf 19:30 uur en de quiz start om 20:00 uur en duurt tot ongeveer 22:00 uur. Teams moeten bestaan uit 3 tot 6 personen en inschrijven kan vanaf nu via de knop onderaan deze pagina!

Mis deze gezellige avond niet en schrijf je snel in voor de tweede editie van onze PubQuiz op vrijdag 21 april! We hopen je dan te mogen verwelkomen.

SCHRIJF JE TEAM IN!

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent