Home > Nieuws > Senioren Eetcafé, in januari dan?

Senioren Eetcafé, in januari dan?

22 december 2021
Senioren Eetcafé, in januari dan?

Niet leuk, maar het wordt al gewoner: ook in december was het eetcafé weer dicht. We hebben wel mooi een smakelijke kerstgroet kunnen brengen, met dank aan de Stichting Hilversumse Meent voor hun financiële bijdrage. U reageerde weer enthousiast; wij vonden het fijn om te doen.

Oké dus, dan geen grandioos kerstdiner in december, maar januari dan? Waarom zouden we geen feestelijke kerst maaltijd kunnen aanbieden in januari? Wat dacht u van een mooie hors d’oeuvre varié als begin, een heuse spoom als tussengerecht en een grand dessert toe? Ja, de kalkoen is intussen op, dat wel, maar er is echt wel iets feestelijks te vinden, toch? Komt goed. (Wel ietsje duurder deze keer, € 11,00.)

De bubbels staan koud, onze chefkok is er klaar voor en wie weet vindt de burgemeester ook nog een uurtje om te helpen. Als we allemaal duimen dat we open kunnen, dan gaan we er weer iets moois van maken. Wij van onze kant zijn van de handen ineen slaan, handen uit de mouwen, de schouders eronder, beste beentjes voor, wij gaan ervoor. Formuliertjes liggen op de bar in De Kruisdam, op tijd inleveren graag.

Vergeet uw corona-app niet mee te nemen (en een vestje i.v.m. ventilatievoorschriften).

Houd afstand, houd moed, houd 21 januari vrij (en de 22 e voor de zekerheid). Tot gauw.

Hartelijke groet,
Wil van Goch
Coördinator eetcafé 06 21 41 66 89

P.S. En mocht het niet doorgaan, wanhoop niet: Nieuwe kans in februari (stamppotten, heeeeerlijk).

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent