Home > Nieuws > Sophie Janna speelde in de Kruisdam

Sophie Janna speelde in de Kruisdam

18 november 2022
Sophie Janna speelde in de Kruisdam

Zaterdagavond 12 november trad Sophie Janna op in de Kruisdam, prachtig en gevoelvol ondersteund door haar partner Carlos Zorita Diaz. Beiden hebben hun eigen muzikale leven maar soms spelen ze samen en bij ons leidde dat tot een prachtig concert met soms hele breekbare liedjes zoals het door Sophie zelf geschreven 'Snow' over dat Kerstmis ook voor veel mensen een moeilijke tijd kan zijn.

Sophie heeft gestudeerd in Edinburgh en veel gereisd door Schotland en Ierland en zo haar liefde voor de Schotse en Ierse folk opgedaan. Ze bracht zaterdagavond bestaande en in de Keltische cultuur overgeleverde stukken maar ook veel eigen en met haar muzikale partner van The Lasses geschreven werk.
Ontstaan en bron van veel liedjes werden door haar ook heel gevoelvol en enthousiast toegelicht waardoor de songs nog meer diepgang kregen, gingen leven en dikwijls ook indringender werden. Een prachtige toevoeging aan het concert.

Hoewel Carlos een vooral ondersteunende rol had, heeft hij ook solo het stuk Romanza (Jeux Interdits) ten gehore gebracht. Je had een speld kunnen horen vallen ware die voorhanden geweest....
De gelukkig volle zaal heeft een fijne avond gehad gelet op de enthousiaste reacties in de pauze en na afloop toen het ook nog lang gezellig bleef...

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent