Home > Nieuws > Update Martin - Nieuw seizoen van start

Update Martin - Nieuw seizoen van start

29 augustus 2022

Beste Meentbewoners,

Er vindt vanalles plaats in het wijkgebouw, wat mij ertoe zet iets sneller “in de computer” te klimmen.
Het nieuwe seizoen begint weer bijna en komende donderdag starten de eerste clubs weer met hun activiteiten. Ik ga ze niet allemaal opnoemen gezien dit in een net overzicht te lezen is in de  uitgekomen ”je meent het” van September. Wel werd ik er, tijdens de gezellige Lang Leven Thuis markt op donderdag 25 augustus 2022 op gewezen dat er 1 club in het overzicht mist. Dat kan altijd een keer gebeuren gezien wij ook maar mensen zijn. Waar gewerkt wordt kunnen foutjes nou eenmaal ontstaan en dus ons excuus daarvoor. Het gaat om de volksdansgroep “Layla” die op maandag ochtend plaats vind van 9.30 tot 11.30 uur. Ik hoop hiermee genoeg te hebben gedaan om ook deze club onder de aandacht te brengen en zal zorgen dat ze in het volgende nummer er weer tussen staan.

Om nog even terug te komen op de markt van donderdag 25 augsutus; ik heb deze ervaren als goed bezocht ondanks de warme temperatuur op  die dag. We hadden op een hoger aantal bezoekers gerekend maar het weer en de mogelijkheid om komende donderdag nogmaals te kunnen komen heeft misschien wat mensen afgeschrikt. Na het opruimen is er aan de bar nog het een en ander besproken om te kijken of we komende donderdag, 1 september 2022, enkele aanpassingen door kunnen voeren om het nog beter te kunnen organiseren. Dit ook omdat bezoekers van de markt ons op bepaalde punten wijzen waar wij van leren.

Dank dus voor alle terugkoppeling en laten we hopen dat het volgende week iets koeler is.

Ook wil ik iedereen wijzen op vrijdag 2 september, vanaf 17:00 uur gaat de deur weer open voor de Bijna Weekend Borrel. De eerste van het seizoen en dus de eerste mogelijkheid om in een vrije, ongedwongen situatie onder het genot van een drankje en hapje elkaar weer eens te spreken. Wel kan het zo zijn dat we wat harder moeten praten omdat de huisband Ben en René hun muziek ten gehore brengen. Misschien gaat er ook wel weer gedanst worden net als de vorige keer.

En aansluitend is er ook nog op zondag 4 september een voordracht die door Meent Cultureel wordt verzorgd. Het gaan om een Jazzoptreden van de band “Dicky & Friends”.

Zo zie je maar dat er genoeg te doen is in ons wijkcentrum de Kruisdam!

Tot snel en in de tussentijd mag er altijd gemaild worden met vragen of ideeën naar martin.van.houten@hilversumsemeent.nl

Groeten van Martin

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent