Home > Nieuws > Update over de wijkbijeenkomst van 14-11

Update over de wijkbijeenkomst van 14-11

7 december 2023

Op 14 november was de grote zaal van wijkcentrum De Kruisdam met ruim 80 belangstellenden afgeladen vol. Op deze wijkbijeenkomst was er een open discussie met veel inbreng van de aanwezigen. De avond was zó opgezet dat veel Meentbewoners aan het woord konden komen over de wijk, de wijkorganisatie en de vraag hoe we die overeind kunnen houden.

Dat laatste is wel een punt. Want het is een probleem om vrijwilligers te vinden. Voor activiteiten, maar met name in bestuurlijke en organisatorische functies. Dat is best verontrustend. Er waren veel ideeën en inspiratie. Ondertussen is ook een groep betrokkenen binnen de wijkorganisatie die ideeën hebben geleverd. Dar zijn we mee in overleg. Bovendien hebben een aantal deelnemers zich die avond spontaan aangemeld. Ook daar nemen we binnenkort contact mee op.

Met dat alles gaan we opnieuw kijken hoe de wijkorganisatie nu verder moet: doel, organisatie, activiteiten en bemensing. Jullie horen er binnenkort (en in de komende maanden) meer over.

Bijeenkomst gemist?

Heb je de bijeenkomst gemist, maar wil je weten wat er allemaal is gezegd en besproken? Kijk hieronder dan de bijeenkomst terug via de opname die gemaakt is die avond.

Overigens

Heb je interesse in een coordinatiefunctie of bestuurslismaatschap. Laat het ons weten via bestuur@hilversumsemeent.nl.

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent