Home > Nieuws > Vacature: Assistent Coördinator Welzijnsontmoet...

Vacature: Assistent Coördinator Welzijnsontmoeting

13 maart 2023
Vacature: Assistent Coördinator Welzijnsontmoeting

Ben jij een enthousiaste en energieke assistent die samen met ons wil werken aan de Welzijnsontmoeting in de Hilversumse Meent? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als assistent coördinator ga je samen met de coördinator, vrijwilligers en professionals bijdragen aan de ontwikkeling van de Welzijnsontmoeting. Je creëert een veilige en vertrouwde ontmoetingsplek waar ruimte is voor uitwisseling tussen alle betrokkenen. Je ontwikkelt en begeleidt activiteiten die aansluiten bij de doelgroep en ondersteunt en begeleidt vrijwilligers, stagiairs en actieve inwoners.

Wij zoeken iemand die proactief, enthousiast en een echte kwartiermaker is. Je hebt een generalistische aanpak met eigen specialisme en talenten en bent in staat om anderen te enthousiasmeren en motiveren. Je bent stressbestendig en flexibel en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Wij bieden een zelfstandige functie in een aangename werkomgeving met vergoeding op basis van ZZP. Je krijgt de kans om bij te dragen aan het langer zelfstandig thuis wonen en samenleven in de wijk en samen te werken met netwerkpartners zoals casemanagers, thuiszorgorganisaties, huisartsen, consulenten en medewerkers WMO.

Meer weten of solliciteren? Ga hieronder naar de hele vacaturetekst!

GA NAAR VACATURE

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent