Home > Nieuws > Vacature: Beheerder Wijkcentrum de Kruisdam

Vacature: Beheerder Wijkcentrum de Kruisdam

20 november 2023
Vacature: Beheerder Wijkcentrum de Kruisdam

Wijkorganisatie Stichting Hilversumse Meent zoekt een dynamische en enthousiaste Beheerder voor het levendige wijkcentrum de Kruisdam. Ben jij de gedreven professional die wij zoeken om dit bruisende middelpunt nog meer te laten floreren?

Over ons Met bijna 50 jaar ervaring is de Wijkorganisatie Stichting Hilversumse Meent een toegewijde groep vrijwilligers die zich inzet voor de belangen van de 4100 wijkbewoners. Het wijkcentrum de Kruisdam staat centraal in onze missie om sociale cohesie, zorg en welzijn, en leefbaarheid in de Hilversumse Meent te bevorderen.

Wat ga je doen

Als Beheerder ben jij het kloppende hart van het wijkcentrum. Jouw taken omvatten niet alleen het gastvrij ontvangen van bezoekers, maar ook het faciliteren van diverse activiteiten gedurende de week. Je bent verantwoordelijk voor de horeca-activiteiten, waarbij je kunt rekenen op de ondersteuning van toegewijde gastvrouwen/-heren en enthousiaste vrijwilligers voor de bar, keuken en inkoop.

Daarnaast speel je een cruciale rol in het dagelijks onderhoud van het gebouw, waarbij je nauw samenwerkt met de technisch beheerder/planner van de Kruisdam. Het regelen van facilitaire zaken, zoals schoonmaak, administratie, openen en sluiten behoren ook tot jouw verantwoordelijkheden.

Wie ben jij

Wij zoeken een bevlogen Beheerder die:

  • Gastvrij, sociaal en servicegericht is;
  • Ondernemend, flexibel en accuraat handelt;
  • Ervaring heeft in de horeca;
  • In staat is vrijwilligers aan te sturen;
  • Actief meedenkt in het verbeteren van onze dienstverlening;
  • Samenwerken als tweede natuur beschouwt.

Wat bieden wij

Met deze uitdagende functie lever je een waardevolle bijdrage aan de sociale cohesie in een prachtige wijk. De functie betreft 24 uur per week, voornamelijk in de ochtenduren, tegen een aantrekkelijke zzp-uurvergoeding.

Meer weten en solliciteren

Voor vragen kun je contact opnemen met het bestuur van de wijkorganisatie via bestuur@hilversumsemeent.nl.

Heb je interesse? Stuur ons dan jouw brief met motivatie en cv, en wij nemen spoedig contact met je op. Samen bouwen we aan een nog levendiger wijkcentrum de Kruisdam!

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent