Home > Nieuws > Verbindende Kracht: Meld je aan voor de WhatsAp...

Verbindende Kracht: Meld je aan voor de WhatsApp-groep A&E Helpende Handen!

23 januari 2024

Beste buurtgenoten,

We hebben jullie hulp nodig! Zoals jullie weten, worden er vanuit de wijkorganisatie Stichting Hilversumse Meent regelmatig leuke activiteiten en evenementen georganiseerd in onze buurt. Om deze te laten slagen, zijn helpende handjes onmisbaar. We merken echter dat het persoonlijk vragen van mensen, hoewel het goed bedoeld is, wat nadelen met zich meebrengt:

  1. Het is tijdrovend voor de organisator.
  2. Vaak worden dezelfde mensen gevraagd.
Voorbeeld van een poll

Om dit te verbeteren en te voorkomen dat we steeds dezelfde personen benaderen, willen we graag een WhatsApp-groep oprichten. Nu horen we je al denken: niet weer een groep met allemaal berichten. Maar we hebben goed nieuws! Het wordt een groep waar alleen beheerders berichten kunnen plaatsen. Wanneer we hulp nodig hebben, zetten we een poll uit. Jij hoeft alleen aan te klikken waar je bij wilt en kunt helpen. De organisator neemt dan contact met je op. Geen onnodige berichtjes dus!

Wil je deelnemen aan deze WhatsApp-groep? Meld je dan aan via [deze link], of scan de QR-code onderaan dit bericht.

De beheerders zullen je deelname eerst goedkeuren. Door toestemming te vragen om deel te nemen aan de WhatsApp-groep A&E helpende handen, geef je automatisch toestemming aan de beheerders om jouw telefoonnummer toe te voegen.

Laten we samen gaan voor mooie en gezellige activiteiten en evenementen! We kijken uit naar jullie komst.

Hartelijke groet,
Team Activiteiten & Evenementen
Jill, Renske, Roos & Marjolein

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent