Home > Nieuws > Vrijwilligers: De Onmisbare Kracht Achter Stich...

Vrijwilligers: De Onmisbare Kracht Achter Stichting Hilversumse Meent

2 maart 2023

De Stichting Hilversumse Meent is ontzettend dankbaar voor de inzet van haar vrijwilligers. Het is dankzij deze enthousiaste en betrokken mensen dat de stichting haar doelen kan nastreven en haar kernfuncties kan vervullen. Zonder de onbaatzuchtige bijdrage van deze vrijwilligers zou de stichting haar werk niet kunnen doen.

Daarom willen wij tijdens de week van de vrijwilliger extra aandacht besteden aan onze vrijwilligers en hen bedanken voor hun onmisbare bijdrage. Hun inzet, tijd en energie zijn van onschatbare waarde voor de Hilversumse Meent en haar bewoners. Jullie zijn toppers en wij waarderen jullie inzet enorm!

Maar we moeten ook eerlijk zijn en toegeven dat we als stichting moeite hebben om nieuwe vrijwilligers aan te trekken. We hebben meer mensen nodig die ons kunnen helpen bij het vervullen van onze kernfuncties en het ondersteunen van de bewoners en organisaties in de wijk. Daarom doen we hierbij ook een oproep aan iedereen die geïnteresseerd is in vrijwilligerswerk om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we de Hilversumse Meent nog mooier maken en zorgen voor een bloeiende en hechte gemeenschap.

Dus als je op zoek bent naar een manier om jezelf uit te dagen, nieuwe ervaringen op te doen en iets terug te geven aan de wijk, overweeg dan om vrijwilliger te worden bij SHM. Samen kunnen we een verschil maken en de Hilversumse Meent nog mooier maken dan het al is!

Vul het contactformulier op de site in en we nemen contact met je op!

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent