Home > Nieuws > Welkom in de Vernieuwde Pleinzaal!

Welkom in de Vernieuwde Pleinzaal!

12 augustus 2023
Welkom in de Vernieuwde Pleinzaal!

Welkom in de Vernieuwde Pleinzaal!

Met grote dankbaarheid delen we een opwindende update over de recente transformatie van onze Pleinzaal. Met de genereuze donatie van 10.000 euro van het VSBfonds en de inzet van onze vrijwilligers, hebben we de kans gekregen om deze ruimte een welverdiende make-over te geven.

De Pleinzaal, voorheen grotendeels onderbenut, heeft een complete metamorfose ondergaan om meer interactie en activiteit te stimuleren. We hebben ons gericht op het creëren van een gastvrije en veelzijdige ruimte waar iedereen zich thuis voelt. De meeste kasten zijn verwijderd om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden. De Pleinzaal biedt vanaf nu ruimte voor 't Praathuis, een plek voor gezellig samenzijn en waardevolle gesprekken.

De vloer en ramen zijn vernieuwd en de muren hebben een frisse kleur gekregen. Het keukentje is voorzien van handige aanpassingen, zodat het nu klaar is voor gebruik in 't Praathuis. Deze vernieuwing heeft niet alleen geleid tot een levendig en uitnodigende ruimte, maar heeft ook de deuren geopend voor een betere samenwerking met de jeugd en meer jeugdactiviteiten. Naast de make-over van de Pleinzaal is ook een grotere transformatie van het wijkcentrum in gang gezet, waarbij onder meer een nieuwe bar wordt geinstalleerd en het bar- en middengedeelte en welverdiende upgrade krijgt.

De Pleinzaal straalt nu een warme huiskamersfeer uit en kan gebruikt worden voor een scala aan activiteiten en vergaderingen. We willen het VSBfonds hartelijk bedanken voor hun gulle donatie die deze transformatie mogelijk heeft gemaakt. Samen bouwen we aan een levendig en bloeiend wijkcentrum!

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent