Home > Nieuws > Aankondiging Sinterklaas 2021

Aankondiging Sinterklaas 2021

29 oktober 2021

Let op: de intocht dit jaar is aangepast!

Klik hier voor meer informatie.

November, 2021

Hallo alle lieve kinderen jong en oud uit de Hilversumse Meent.

Hier een bericht van de Sint, want er is goed nieuws te melden.

Vorig jaar was een intocht met de boot door Covid helaas niet mogelijk en moesten wij aankomen in de Hilversumse Meent met de intochtbus.

Maar zoals het er nu naar uitziet komen wij dit jaar weer met de boot aan in de groengordel van de Hilversumse Meent. En ik kan jullie vertellen dat ik en mijn Pieten daar meer dan ooit naar uitkijken. Wat hebben wij het gemist vorig jaar, de fakkels aan de waterkant, de muziek en bovenal jullie, de kinderen, papa’s, mamma’s, opa’s en oma’s.

Zaterdag 20 november zal de boot aanmeren en wij hopen dat jullie er dit jaar allemaal weer zijn om ons te verwelkomen.

Helaas is het door de huidige regeltjes van de overheid niet toegestaan om in de middag de gebruikelijke Pietenmiddag te houden met aansluitend een optocht naar de waterkant. Ook een optocht met mij en de Pieten naar de Kruisdam behoort niet tot de mogelijkheden. Maar dat weerhoudt ons allen er niet van om er aan de waterkant dit jaar een extra groot feest van te maken.

Ik en de Pieten willen jullie uitnodigen om zaterdag 20 november met je papa, mamma, opa of oma, naar de waterkant te komen. Vanaf 16.30 uur zijn jullie meer dan welkom.

Jullie zullen onthaald worden door Regelpiet en zangpiet Landro, die er samen met jullie, voordat ik met de Pieten aankom, er een gezellig feest van maken.

Wij hebben er heel veel zin in!!! Graag tot dan!!

cropped-handtekeninsint-klein-links-1.png

Het belangrijkste nieuws, evenementen èn wijkblad als eerste ontvangen?
MELD JE NU AAN!
© 2022 Stichting Hilversumse Meent