Home > Nieuws > AFGELAST - Guus Westdorp - Sneeuwhart

AFGELAST - Guus Westdorp - Sneeuwhart

11 november 2021
AFGELAST - Guus Westdorp - Sneeuwhart

AFGELAST - Helaas is het optreden van Guus Westdorp afgelast door de sluiting van wijkcentrum De Kruisdam. Meer informatie vindt u op het Covid-19 gedeelte van deze site.

Op zaterdagavond 13 november komt Guus Westdorp ons weer verblijden met zijn nieuwste voorstelling. U weet misschien nog wel dat hij hier twee jaar geleden ook was; toen met zijn liederen en anekdotes van Ramses Shaffy. Hij heeft nu een splinternieuwe voorstelling gemaakt waarvan u hieronder zijn aankondiging aantreft. Hij en wij zien u graag op zaterdag 13 november.

We vragen wel om uw QR-code of ander vaccinatie/test bewijs te laten zien.

Sneeuwhart: daar waar sneeuw is, is ook mijn hart. Voel het, hoor het en laat het me meenemen. 'Neem wat geluk, want ik heb nog zat'( uit 'Vlieg')

Sneeuw als metafoor. Een wereld in sneeuw beweegt en ademt rust en iets vredigs uit. Sneeuw doet inkeren. De wereld lijkt ineens niet meer zo hard. Alle contouren vervagen en de heldere lucht doet goed. Ik zoek net als iedereen naar die plek 'waar het goed is', zonder mij vast te willen leggen. Ik bén er en dat is al heel wat. En ik ben mezelf, stoer en kwetsbaar. In Sneeuwhart zing en spreek ik van gewone mensendingen. Ik maak hetzelfde mee als jij.

Met Sneeuwhart creëer ik mijn eigen wereld. Ik zing en speel het liefste in zo'n wereld. Mijn fascinatie voor kou, ijs en sneeuw heb ik van kleins af aan. Het gevoel onoverwinnelijk te zijn, te kunnen trotseren, boven mijzelf uit te stijgen en daarmee ultieme vrijheid beleven zijn altijd mijn thema's geweest. Kleine Guus was een albatros: sterk en wendbaar. Eén met de ijsberen 'Ik ben hun familie, spreek hun taal en ken de kou. Kom maar op, hier ben ik!' Grote Guus blijkt niet écht veranderd en vroeger is nu dichterbij dan ooit. 'Kijk... het sneeuwt!

De Kruisdam Entree € 5,-
Aanvang 20:00 uur
Zaal open 19:30 uur

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent