Home > Welzijn & Zorg > Buurtsportcoach > Buurtsportcoach Jeugd

Buurtsportcoach Jeugd

Buurtsportcoach Jeugd

Activiteiten voor kinderen van 4 t/m 14 jaar

Marnix Loos is de buursportcoach voor de jeugd van de Hilversumse Meent. Hij is in dienst van Bink, de kinderopvangorganisatie, die ook in de andere wijken van Hilversum buurtcoaches heeft. Het doel is kinderen en jongeren uit de Meent op laagdrempelige manier in beweging te krijgen door gratis, wekelijkse sportactiviteiten aan te bieden. Tijdens deze lessen komen regelmatig trainers van sportverenigingen langs, zodat kinderen kennis kunnen maken met nieuwe sporten.

Lijkt het jou leuk om mee te doen? Kom dan langs om te ervaren wat je ervan vindt! Voor een overzicht van alle sportactiviteiten, kijk op de flyers of de facebook en instagram van de buurtsportcoaches van Hilversum. Hopelijk tot snel!

Je kunt Marnix bereiken via mail m.a.loos@binkkinderopvang.nl of telefoon 06-81142123.

Het doel is kinderen en jongeren uit de Meent op een laagdrempelige manier in beweging te krijgen door elke week sportieve activiteiten aan te bieden.

Lijkt het je ook leuk om mee te doen? Kom dan zeker langs om te ervaren wat je ervan vindt! Voor een overzicht van de activiteiten klik je op de flyer BSC-Jeugd 4-12 jaar hieronder. Hopelijk tot snel!

FLYER BSC HILVERSUM

BSC-JEUGD 4-12 JAAR - TOT DE HERFSTVAKANTIE

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent