Home > Wordt Vrijwilliger | Vacatures > Adviseur IT & Digitale Werkplek

Adviseur IT & Digitale Werkplek

Adviseur IT & Digitale Werkplek

Over ons

Stichting Hilversumse Meent zet zich al ruim 40 jaar in voor de belangen van de levendige wijkgemeenschap van de Hilversumse Meent. Onze activiteiten gedijen op financiële steun, en daarom zijn we op zoek naar een toegewijde Specialist Werving Financiële Middelen om ons team te versterken.

Functieomschrijving

Als Adviseur IT & Digitale Werkplek ben je verantwoordelijk voor het beheer, onderhoud en de optimalisatie van alle interne IT-componenten binnen onze wijkorganisatie, inclusief het wijkcentrum De Kruisdam. Je belangrijkste taken omvatten het beheren en onderhouden van alle IT-componenten, zoals printers, routers, wifi-toegangspunten en het kassasysteem van het wijkcentrum. Daarnaast optimaliseer je de IT-infrastructuur om de efficiëntie en betrouwbaarheid te verbeteren. Je fungeert als primaire contactpersoon voor alle IT-gerelateerde vragen en problemen binnen de organisatie. Ook beheer en onderhoud je de digitale werkplek in de Google Workspace omgeving, inclusief gebruikersaccounts, toegangsrechten en beveiligingsinstellingen. Je ondersteunt en informeert gebruikers bij het efficiënt gebruik van de digitale werkplek en bij het oplossen van eventuele technische problemen.

Belangrijkste taken

  • Beheren en onderhouden van alle IT-componenten binnen de wijkorganisatie en wijkcentrum De Kruisdam.
  • Optimaliseren van de IT-infrastructuur om efficiëntie en betrouwbaarheid te verbeteren.
  • Fungeren als primaire contactpersoon voor alle IT-gerelateerde vragen en problemen.
  • Beheren en onderhouden van de digitale werkplek in de Google Workspace omgeving, inclusief gebruikersaccounts, toegangsrechten en beveiligingsinstellingen.
  • Ondersteunen en informeren van gebruikers bij het efficiënt gebruik van de digitale werkplek en het oplossen van technische problemen.

Functie-eisen

  • Kennis van IT-infrastructuur, hardware en netwerksystemen.
  • Ervaring met het beheren van kassasystemen en andere point-of-sale (POS) systemen is een pré.
  • Bekendheid met de Google Workspace omgeving en ervaring met het beheren van gebruikersaccounts en toegangsrechten.
  • Sterke probleemoplossende vaardigheden en het vermogen om snel en effectief technische problemen op te lossen.
  • Goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om complexe technische informatie duidelijk over te brengen aan niet-technische gebruikers.

Tijdtoewijzing

Ongeveer 2-4 uur per week, flexibel in te delen naar jouw beschikbaarheid en de behoeften van de organisatie. Grotendeels afhankelijk van adhoc werkzaamheden.

Beloning

Deze rol kent geen financiële compensatie, maar als vrijwilliger bij SHM maak je deel uit van een hechte gemeenschap en draag je bij aan het versterken van de sociale cohesie in onze wijk. Daarnaast krijg je de kans om jouw technische vaardigheden verder te ontwikkelen en een directe impact te hebben op de gemeenschap.

Solliciteren

Ben jij creatief, gepassioneerd en klaar om onze wijk online te brengen? Reageer dan via onderstaande knop en word onderdeel van ons enthousiaste team!

REAGEER OP VACATURE

Privacy

We hechten veel waarde aan jouw privacy. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we jouw gegevens behandelen: https://hilversumsemeent.nl/privacy.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent