Home > Wordt Vrijwilliger | Vacatures > Webmaster SHM: Breng de Wijk Online!

Webmaster SHM: Breng de Wijk Online!

Webmaster SHM: Breng de Wijk Online!

Over ons

Wil jij een cruciale rol spelen in het verbinden en informeren van de bruisende wijk Hilversumse Meent? Als Webmaster bij Stichting Hilversumse Meent (SHM) krijg je de kans om onze wijkbewoners te betrekken, informeren en inspireren via onze website.

Functieomschrijving

Als Webmaster ben je de architect van onze online aanwezigheid. Je bent verantwoordelijk voor het creëren en beheren van boeiende en relevante content op onze website. Je werkt nauw samen met ons bevlogen team om de wijkbewoners te informeren over evenementen, initiatieven en belangrijke ontwikkelingen binnen, voor en rondom de wijk.

Verantwoordelijkheden

  • Beheren en updaten van de website www.hilversumsemeent.nl, waardoor deze een levendige en actuele weerspiegeling wordt van onze bruisende wijk.
  • Creëren van boeiende content, zoals nieuwsberichten, verhalen van wijkbewoners, en aankondigingen van evenementen.
  • Samenwerken met het bestuur en de werkgroep Communicatie & Informatie om de online strategie van SHM vorm te geven en uit te voeren.
  • Zorgen voor een gebruiksvriendelijke ervaring voor onze bezoekers, waarbij je aandacht besteedt aan SEO en conversie-optimalisatie.

Taken

  • Redigeren en plaatsen van nieuwsberichten en wijkverhalen op de website.
  • Ontwerp van visueel aantrekkelijke banners en afbeeldingen om de website te verrijken.
  • Verbeteren van de online zichtbaarheid van SHM door middel van SEO en sociale media.
  • Onderhouden van contact met wijkbewoners en vrijwilligers om de website up-to-date te houden met de laatste ontwikkelingen en evenementen.

Tijdtoewijzing

Ongeveer 6 uur per week, flexibel in te delen naar jouw beschikbaarheid en de behoeften van de organisatie.

Beloning

Deze rol kent geen financiële compensatie, maar als vrijwilliger bij SHM maak je deel uit van een hechte gemeenschap en draag je bij aan het versterken van de sociale cohesie in onze wijk. Daarnaast krijg je de kans om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en waardevolle ervaring op te doen in online content creatie en websitebeheer!

Solliciteren

Ben jij creatief, gepassioneerd en klaar om onze wijk online te brengen? Reageer dan via onderstaande knop en word onderdeel van ons enthousiaste team!

REAGEER OP VACATURE

Privacy

We hechten veel waarde aan jouw privacy. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we jouw gegevens behandelen: https://hilversumsemeent.nl/privacy.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent